Ansambluri Rezidențiale

Orice locație

LOCAȚIE

Zona

Selectează

de la (€)
până la (€) €
Image
Image
Image
Braus Millennium Park
Un nou proiect rezidențial, marca Braus Imobiliare: Braus Millennium Park! Acesta este situat strategic în sectorul Telecentru, pe șoseaua Hâncești, nr. 140/1.

22 Proprietăți

Detalii
Image
Image
Image
City Gardens
City Gardens reprezintă un ansamblu rezidențial de excepție în sectorul Râșcani. Cartierul din Parc își întâmpină locuitorii cu facilități deosebite, inclusiv terenuri de joacă, supermarketuri, farmacii, Complex Spa și spații de birouri, oferind o experiență de viață completă și convenabilă.

34 Proprietăți

Detalii
Image
Image
Image
Solomon Grenoble Residence
Descoperă locuința perfectă în mijlocul naturii, departe de agitația urbană.

42 Proprietăți

Detalii
Image
Image
Image
Codru Residence
CODRU RESIDENCE - combinația perfectă dintre design modern, confort și funcționalitate, pentru cei care apreciază calitatea vieții și caută doar cele mai bune soluții pentru familia lor.

15 Proprietăți

Detalii
Image
Image
Image
Colina Residence
Proiectul locativ „Colina Residence” prezintă 4 blocuri noi de apartamente excepționale, responsabil executate cu un regim de înălțime cu Demisol plus Parter și plus 6 Etaje locative.

64 Proprietăți

Detalii
Image
Image
Image
Ecocity Dansicons
Eco City Residence un complex locativ nou situat în sectorul Ciocana, construit de către compania Dansicons. Un complex locativ modern, compus din 516 apartamente.

49 Proprietăți

Detalii
Image
Image
Image
Newton House
Complexul Newton House – vă învită în blocul viitorului, unde fiecare apartament se identifică cu prospețimea și liniștea locației perfecte, între strada Ion Creangă și strada Belinski.

37 Proprietăți

Detalii
Image
Image
Image
Lagmar Smart Home
Casa inteligentă care reprezintă un nou standard în locuințe, unde confortul, eficiența și securitatea se unesc pentru a vă oferi un stil de viață mai bun.

39 Proprietăți

Detalii
Image
Image
Image
Lagmar Solaris
Proiectul imobiliar dezvoltat de către compania LAGMAR, care își propune redefinirea stilului de viață urban, compus din 23 de blocuri rezidențiale.

26 Proprietăți

Detalii
Image
Image
Image
Braus Royal Residence
Complexul “Braus Royal Residence” este poziționat pe artera principală a sectorului Ciocana – bulevardul Mircea cel Bătrân și definește cadrul de lux prin fiecare detaliu.

5 Proprietăți

Detalii
Image
Image
Image
Exfactor Ion Buzdugan
Compania de Construcţii Exfactor Grup vă prezintă noul Complex Locativ Ion Buzdugan 9, sectorul Buiucani.

62 Proprietăți

Detalii
Image
Image
Image
Complex Rezidențial Artima
Ansamblul mixt ARTIMA este un proiect care pune accent pe calitate și confort. Proiectul se află pe a doua linie de pe strada Calea Ieșilor (în apropiere de bd. Ștefan cel Mare), iar în zonă nu se mai preconizează construcția altor edificii.

47 Proprietăți

Detalii
Image
Image
Image
ExFactor Mircea cel Bătrân
Complexul Locativ din bd. Mircea сel Bătrîn 41, este situat într-o zonă liniştită, curată dar totodată în apropierea diferitor puncte de interes: centre comerciale, parcuri, restaurante, scoli si gradinite.

123 Proprietăți

Detalii
Image
Image
Image
Dream Home Residence
Apartamente de vis în complexul rezidențial Dream Home

11 Proprietăți

Detalii
Image
Image
Image
Braus Modern Residence
Braus Modern Residence- complex rezidențial nou care cucerește prin arhitectură modernă, locație convenabilă și design deosebit.

0 Proprietăți

Detalii
Image
Image
Image
Complexul Locativ Cornești
Complexul locativ CORNEȘTI se află în sectorul Rîșcani, strada Cornești 7, mun. Chișinău. 

17 Proprietăți

Detalii
Image
Image
Image
Complexul Eco House
Dezvoltatorul Pamir Construct a identificat cea mai bună opțiune pentru tinerele familii la „început de cale”, precum și pentru investiții de succes: apartamente cu suprafață mică în noul complex rezidențial de tip Club House, cu două scări și o priveliște panoramică de vis.

6 Proprietăți

Detalii
Image
Image
Image
TESTEMIȚANU Lagmar
Complex locativ TESTEMIȚANU, situat în sectorul Centru, str. N. Testemițeanu 19, în apropiere de parcul Valea Trandafirilor.

27 Proprietăți

Detalii

Аjutor de la agenți imobiliari de încredere

Agent-image