Ansambluri Rezidențiale

Orice locație

LOCAȚIE

Zona

Selectează

de la (€)
până la (€) €
Image
Image
Image
Codru Residence
CODRU RESIDENCE - combinația perfectă dintre design modern, confort și funcționalitate, pentru cei care apreciază calitatea vieții și caută doar cele mai bune soluții pentru familia lor.

14 Proprietăți

Detalii
Image
Image
Image
Colina Residence
Proiectul locativ „Colina Residence” prezintă 4 blocuri noi de apartamente excepționale, responsabil executate cu un regim de înălțime cu Demisol plus Parter și plus 6 Etaje locative.

31 Proprietăți

Detalii
Image
Image
Image
Ecocity Dansicons
Eco City Residence un complex locativ nou situat în sectorul Ciocana, construit de către compania Dansicons. Un complex locativ modern, compus din 516 apartamente.

23 Proprietăți

Detalii
Image
Image
Image
Newton House
Complexul Newton House – vă învită în blocul viitorului, unde fiecare apartament se identifică cu prospețimea și liniștea locației perfecte, între strada Ion Creangă și strada Belinski.

17 Proprietăți

Detalii
Image
Image
Image
Lagmar Smart Home
Casa inteligentă care reprezintă un nou standard în locuințe, unde confortul, eficiența și securitatea se unesc pentru a vă oferi un stil de viață mai bun.

5 Proprietăți

Detalii
Image
Image
Image
Lagmar Solaris
Proiectul imobiliar dezvoltat de către compania LAGMAR, care își propune redefinirea stilului de viață urban, compus din 23 de blocuri rezidențiale.

0 Proprietăți

Detalii

Аjutor de la agenți imobiliari de încredere

Agent-image